Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam w menu przepyszne mięso, które pasuje do każdego dodatku. Z warzywami i przyprawami stanowi doskonałą pieczeń na obiad. Spróbuj gotować.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2114
Sałatka z szynką i selerem, bez ziemniaków. Lekka oryginalna sałatka z jarzyn...
Odsłon: 102
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 653
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 742
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2114
Sałatka z szynką i selerem, bez ziemniaków. Lekka oryginalna sałatka z jarzyn...
Odsłon: 102
Polecam. Na co dzień i od święta.
Odsłon: 653
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 742
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, lekko korzenne, gotowe w godz...
Odsłon: 42
Składniki
Cebulę posiekać na chybił trafił i podsmażyć na oleju roślinnym. W międzyczasie pokrój mięso na małe kawałki. Dodaj mięso do cebuli na patelni i gotuj przez 15-20 minut.
Następnie dodaj przyprawy i dobrze wymieszaj. Dodaj mrożone meksykańskie warzywa i gotuj na małym ogniu przez 5-10 minut. Dopraw kwaśną śmietaną i dodaj zioła. Podawać z dowolnym dodatkiem.