Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam w menu przepyszne mięso, które pasuje do każdego dodatku. Z warzywami i przyprawami stanowi doskonałą pieczeń na obiad. Spróbuj gotować.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117078
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8050
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3018
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1666
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1339
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117078
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8050
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3018
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1666
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1339
Składniki
Cebulę posiekać na chybił trafił i podsmażyć na oleju roślinnym. W międzyczasie pokrój mięso na małe kawałki. Dodaj mięso do cebuli na patelni i gotuj przez 15-20 minut.
Następnie dodaj przyprawy i dobrze wymieszaj. Dodaj mrożone meksykańskie warzywa i gotuj na małym ogniu przez 5-10 minut. Dopraw kwaśną śmietaną i dodaj zioła. Podawać z dowolnym dodatkiem.