Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam w menu przepyszne mięso, które pasuje do każdego dodatku. Z warzywami i przyprawami stanowi doskonałą pieczeń na obiad. Spróbuj gotować.
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10700
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10700
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Cebulę posiekać na chybił trafił i podsmażyć na oleju roślinnym. W międzyczasie pokrój mięso na małe kawałki. Dodaj mięso do cebuli na patelni i gotuj przez 15-20 minut.
Następnie dodaj przyprawy i dobrze wymieszaj. Dodaj mrożone meksykańskie warzywa i gotuj na małym ogniu przez 5-10 minut. Dopraw kwaśną śmietaną i dodaj zioła. Podawać z dowolnym dodatkiem.