Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nioki mozna kupic w dobrym markecie,jak male kopytka wygládaja,podgrzybki ok 3-4 duze sztuki,ser w plastry np.hohland albo inny w plasterki.smietana slotka np.rama sul,pieprz.jak kto lubi ostro chili ´mozna dodac.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3033
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 184
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 919
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 632
Składniki
nioki gotowac na malym ogniu dostaniesz je w dobrym markecie,tak dlugo gotowac jak podejta do gury.wyciagnac na duszlak.na masle dusic grzyby posolic,pieprzyc i dusic dodac smietane slotka np.rame imieszac,dodac nioki czyli nasze polskie podobne kopytka ale male musza byc .i mieszac .sul pieprz i na koniec 4 plastry sera hohland w plasterkach.mieszac jak zgestnieje wylaczyc z gazu.i smacznie apetycznie podawac