Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 96
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 75
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Rybki należy oczyścić, umyć. Następnie przyprawiamy ryby solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z limonki. Możemy użyć również przyprawy do ryb
Rybki pieczemy w piekarniku w 160 stopniach przez 15 minut w rękawie do pieczenia (wcześniej polewamy ją olejem).
Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy w plastry. Smażymy je na patelni bądź w piekarniku w małej ilości tłuszczu.
Podajemy oczywiście z posiekana natką pietruszki i porem. Nasze danie jest gotowe! :) Smacznego :)