Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3890
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1343
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 364
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11153
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3890
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1343
Składniki
Rybki należy oczyścić, umyć. Następnie przyprawiamy ryby solą, pieprzem, skrapiamy sokiem z limonki. Możemy użyć również przyprawy do ryb
Rybki pieczemy w piekarniku w 160 stopniach przez 15 minut w rękawie do pieczenia (wcześniej polewamy ją olejem).
Ziemniaki obieramy, myjemy, kroimy w plastry. Smażymy je na patelni bądź w piekarniku w małej ilości tłuszczu.
Podajemy oczywiście z posiekana natką pietruszki i porem. Nasze danie jest gotowe! :) Smacznego :)