Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5358
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5358
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
kapustę poszatkowałam, marchewkę starłam i ugotowałam to razem w osolonej wodzie, po odcedzeniu wrzuciłam do garnka w którym się gotowała, dodałam przyprawy, dodałam szczyptę mąki, wymieszałam.
filet rozbiłam delikatnie przyprawiłam posmarowałam musztardą, nałożyłam plaster sera, paprykę i masło.Bardzo ciasno zwinęłam w folię spożywczą a później w aluminiową w kształcie cukierka.
rozgrzałam piekarnik do 180 stopni i piekłam w naczyniu 45 min, w zależności od wielkości mięsa, po upieczeniu mięso musi chwilkę "odpocząć". Podałam z ziemniakami