Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 468
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 533
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10142
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2292
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10008
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 468
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 533
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10142
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2292
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10008
Składniki
kapustę poszatkowałam, marchewkę starłam i ugotowałam to razem w osolonej wodzie, po odcedzeniu wrzuciłam do garnka w którym się gotowała, dodałam przyprawy, dodałam szczyptę mąki, wymieszałam.
filet rozbiłam delikatnie przyprawiłam posmarowałam musztardą, nałożyłam plaster sera, paprykę i masło.Bardzo ciasno zwinęłam w folię spożywczą a później w aluminiową w kształcie cukierka.
rozgrzałam piekarnik do 180 stopni i piekłam w naczyniu 45 min, w zależności od wielkości mięsa, po upieczeniu mięso musi chwilkę "odpocząć". Podałam z ziemniakami