Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
kapustę poszatkowałam, marchewkę starłam i ugotowałam to razem w osolonej wodzie, po odcedzeniu wrzuciłam do garnka w którym się gotowała, dodałam przyprawy, dodałam szczyptę mąki, wymieszałam.
filet rozbiłam delikatnie przyprawiłam posmarowałam musztardą, nałożyłam plaster sera, paprykę i masło.Bardzo ciasno zwinęłam w folię spożywczą a później w aluminiową w kształcie cukierka.
rozgrzałam piekarnik do 180 stopni i piekłam w naczyniu 45 min, w zależności od wielkości mięsa, po upieczeniu mięso musi chwilkę "odpocząć". Podałam z ziemniakami