Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zimą do obiadu, ogórki słodko - ostre
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1074
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13629
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1074
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13629
Składniki
Ogórki pokroić w plastry, ułożyć do słoików, dać listek selera, plaster cebuli, trochę gorczycy.
Składniki na zalewę zagotować, zalać ogórki.
Pasteryzować 15 minut.