Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z koperkiem"
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2496
Pyszna ziemniaczana zapiekanka z mięsem mielonym pod jogurtową pierzynką.
Odsłon: 2503
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 284
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 2496
Pyszna ziemniaczana zapiekanka z mięsem mielonym pod jogurtową pierzynką.
Odsłon: 2503
Dzisiejsze pałki to szybki, prosty i smaczny przepis na obiad dla całej rodzi...
Odsłon: 284
Składniki
Szponder umyj, przełóż do garnka, zalej 1,5 l wody i gotuj z dodatkiem listka i ziela angielskiego około 30 minut. Marchewkę, pietruszkę i seler obierz i zetrzyj na tarce lub pokrój w kostkę. Cebulę i pora posiekaj. Przełóż warzywa do wywaru. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki.
Ogórki zetrzyj na tarce. Wrzuć do zupy, gdy ziemniaki będą już miękkie. Dodaj sok z ogórków, śmietanę, sól, pieprz i koperek.Źródło: Dobry Tydzień