Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ogórkowa z koperkiem"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1143
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 402
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3308
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 831
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1143
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 402
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3308
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 831
Składniki
Szponder umyj, przełóż do garnka, zalej 1,5 l wody i gotuj z dodatkiem listka i ziela angielskiego około 30 minut. Marchewkę, pietruszkę i seler obierz i zetrzyj na tarce lub pokrój w kostkę. Cebulę i pora posiekaj. Przełóż warzywa do wywaru. Dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki.
Ogórki zetrzyj na tarce. Wrzuć do zupy, gdy ziemniaki będą już miękkie. Dodaj sok z ogórków, śmietanę, sól, pieprz i koperek.Źródło: Dobry Tydzień