Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2804
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7739
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 251
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2804
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 562
Składniki
Makaron (z mąki durum) gotujemy na żądaną twardość.W międzyczasie boczek kroimy na zapałkę,lub kostkę.Na patelnię lejemy 1 łyżkę oliwy z orzeszkiem masła.Po rozgrzaniu dodajemy boczek,i smażymy do zarumienienia.Odcedzony makaron dodajemy do boczku i podgrzewamy mieszając.Wlewamy omlet,i smażymy na żądaną konsystencję jajek.Posypujemy do smaku jakimś ziółkiem, np. natką pietruszki.Smacznego.