Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104389
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2030
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5899
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104389
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2030
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5899
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Makaron (z mąki durum) gotujemy na żądaną twardość.W międzyczasie boczek kroimy na zapałkę,lub kostkę.Na patelnię lejemy 1 łyżkę oliwy z orzeszkiem masła.Po rozgrzaniu dodajemy boczek,i smażymy do zarumienienia.Odcedzony makaron dodajemy do boczku i podgrzewamy mieszając.Wlewamy omlet,i smażymy na żądaną konsystencję jajek.Posypujemy do smaku jakimś ziółkiem, np. natką pietruszki.Smacznego.