Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Omlet ślimaczek z zielonym ogórkiem"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Białka ubij, dodawaj po jednym żółtku, sól, pieprz, ubijaj. Do masy dodawaj po łyżce mąki, wymieszaj. Blachę wysmaruj masłem, posyp bułką tartą. Masę wylewaj na przygotowaną formę, piecz 20 minut w temperaturze 180°C.
Gorący omlet zwiń w rulon. Ogórek zetrzyj na tarce, wymieszaj z majonezem. Omlet pokrój, kawałki dekoruj sałatą z ogórka i kiełkami fasoli.Źródło: Dobry Tydzień