Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pałki kurczaka w miodzie"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1413
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1406
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1413
Składniki
Pałki natrzyj solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Sos sojowy wymieszaj z miodem i sokiem z jednej cytryny. Posmaruj pałki, wstaw na minimum dwie godziny do lodówki.
Pałki włóż do naczynia żaroodpornego, obłóż plasterkami pozostałej cytryny i rozmarynem. Piecz pod przykryciem ok. 30 minut w temp. 180°C. Odkryj, piecz jeszcze ok. 30 minut.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji:5, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie