Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pałki kurczaka w miodzie"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19379
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13103
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232216
Składniki
Pałki natrzyj solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Sos sojowy wymieszaj z miodem i sokiem z jednej cytryny. Posmaruj pałki, wstaw na minimum dwie godziny do lodówki.
Pałki włóż do naczynia żaroodpornego, obłóż plasterkami pozostałej cytryny i rozmarynem. Piecz pod przykryciem ok. 30 minut w temp. 180°C. Odkryj, piecz jeszcze ok. 30 minut.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji:5, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie