Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga faszerowana pomidorami"
Pomidory faszerowane ryżem i mięsem to proste i pyszne danie na obiad lub prz...
Odsłon: 451
Składniki
Filety rozmroź lub opłucz. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą oraz pieprzem. Pomidory umyj, pokrój na kawałki. Sałatę posiekaj. Warzywa rozłóż na filetach. Zwiń roladki, zepnij wykałaczkami.
Ułóż roladki w naczyniu żaroodpornym, polej winem i 3 łyżkami wody. Piecz pod przykryciem ok. 20 min w 170 st. Powstały sos połącz ze śmietaną, dopraw do smaku solą i pieprzem. Roladki pokrój, polej sosem.
czas ok. 35 min; porcja – 350 kcal, cena 2,30 złŹródło: Świat kobiety
Przepisy Dania główne
Dania główne
Sałatka z btatem
Dania główne
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Dania główne
Penne z kurczakiem w sosie śmietanowo-serowym
Dania główne
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Sałatka z btatem
Mnóstwo składników odżywczych na jednym talerzu i połączenie stęka wołowego z...
Odsłon: 27
Krokiety z kapustą i pieczarkami.
Kolejne krokiety zrobione tym razem z kiszonej kapusty i pieczarek usmażonych...
Odsłon: 128