Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga faszerowana pomidorami"
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 27
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 118
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 955
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 27
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 118
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 52
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 955
Składniki
Filety rozmroź lub opłucz. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą oraz pieprzem. Pomidory umyj, pokrój na kawałki. Sałatę posiekaj. Warzywa rozłóż na filetach. Zwiń roladki, zepnij wykałaczkami.
Ułóż roladki w naczyniu żaroodpornym, polej winem i 3 łyżkami wody. Piecz pod przykryciem ok. 20 min w 170 st. Powstały sos połącz ze śmietaną, dopraw do smaku solą i pieprzem. Roladki pokrój, polej sosem.
czas ok. 35 min; porcja – 350 kcal, cena 2,30 złŹródło: Świat kobiety