Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga faszerowana pomidorami"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 84
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 84
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 85
Składniki
Filety rozmroź lub opłucz. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą oraz pieprzem. Pomidory umyj, pokrój na kawałki. Sałatę posiekaj. Warzywa rozłóż na filetach. Zwiń roladki, zepnij wykałaczkami.
Ułóż roladki w naczyniu żaroodpornym, polej winem i 3 łyżkami wody. Piecz pod przykryciem ok. 20 min w 170 st. Powstały sos połącz ze śmietaną, dopraw do smaku solą i pieprzem. Roladki pokrój, polej sosem.
czas ok. 35 min; porcja – 350 kcal, cena 2,30 złŹródło: Świat kobiety