Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4087
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423224
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2632
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4087
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423224
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2632
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny, posól. Odłóż. Pory oczyść, pokrój w talarki. Rozgrzej masło i na nim podduś pory. Posiekaj koperek i natkę. Wymieszaj z porami. Przełóż do natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Rybę szybko obsmaż na oleju na silnym ogniu. Ułóż na porach. Śmietanę wymieszaj z musztardą i mąką ziemniaczaną. Przypraw solą i pieprzem. Śmietaną zalej ryby.
Potrawę wstaw do piekarnika nagrzanego do 220°C i zapiekaj około 20 minut. Gotową rybę podawaj z masełkiem ziołowym.Źródło: Telemax