Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na trochę innaczej podaną rybę.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9104
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Rybę posolić, posypać przyprawą do ryb - na patelnię wlać odrobinę oleju - podsmażyć rybę - usmażoną rybę wyłożyć na talerz.
Pora pokroić w talark i usmażyć na patelni na której smażona była ryba - poddusić - dodać pokrojone w ćwiartki pomidory, doprawić - przykryć i dusić do miękkości.
Gdy pomidory i pory zmiękną włożyć podsmażoną rybę - na którą dać odrobinę śmietany posypać pieprzem- przykryć i dusić.
Przed podaniem posypać sporą ilością koperku.