Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na trochę innaczej podaną rybę.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24924
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24924
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 101
Składniki
Rybę posolić, posypać przyprawą do ryb - na patelnię wlać odrobinę oleju - podsmażyć rybę - usmażoną rybę wyłożyć na talerz.
Pora pokroić w talark i usmażyć na patelni na której smażona była ryba - poddusić - dodać pokrojone w ćwiartki pomidory, doprawić - przykryć i dusić do miękkości.
Gdy pomidory i pory zmiękną włożyć podsmażoną rybę - na którą dać odrobinę śmietany posypać pieprzem- przykryć i dusić.
Przed podaniem posypać sporą ilością koperku.