Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93764
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2695
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3518
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1615
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2292
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93764
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2695
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3518
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1615
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2292
Składniki
Na patelni rozgrzej masło i olej. Dodaj pokrojonego pora i starty czosnek. Marchewki zetrzyj na grubych oczkach dołóż do reszty. Pozostałe elementy z wyciętej papryki pokrój w kostkę i smaż ok 5 minut Następnie dodaj mięso. Po usmażeniu dodaj kasze jaglane i 4 łyżki koncentratu pomidorowego. Wszystko wymieszaj i dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Kazdą z papryk nafaszeruj tak doprawionym farszem. Posypać startą mozzarellą. Wstawić do piekarnika na 30 minut w temperaturze 180 stopni.