Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12340
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1390
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13186
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5436
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12340
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1390
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13186
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5436
Składniki
Na patelni rozgrzej masło i olej. Dodaj pokrojonego pora i starty czosnek. Marchewki zetrzyj na grubych oczkach dołóż do reszty. Pozostałe elementy z wyciętej papryki pokrój w kostkę i smaż ok 5 minut Następnie dodaj mięso. Po usmażeniu dodaj kasze jaglane i 4 łyżki koncentratu pomidorowego. Wszystko wymieszaj i dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Kazdą z papryk nafaszeruj tak doprawionym farszem. Posypać startą mozzarellą. Wstawić do piekarnika na 30 minut w temperaturze 180 stopni.