Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna papryka faszerowana ryżem i warzywami.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 114
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2698
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 532
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5540
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 114
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2698
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3599
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 532
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 5540
Składniki
Ryż ugotować. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić w kostkę. Cebulę usmażyć, dodać pokrojoną zieloną paprykę, pomidory, kukurydzę, dusić, posypać przyprawami. Z papryki odciąć górę, wydrążyć, nakładać na zmianę ryż i warzywa, polać częścią bulionu, resztę wlać na brytfankę, na której ułożone są papryki. Zakryć papryki odciętymi wierzchołkami. Wstawić do piekarnika na 40 minut. Pod koniec pieczenia można położyć na wierzch żółty ser.