Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna papryka faszerowana ryżem i warzywami.
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 1052
Prosta sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą, papryką i groszkiem w sosie majo...
Odsłon: 543
Kawałki fileta kurczaka zatopione w pysznym sosie serowym z dodatkiem groszku...
Odsłon: 10827
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Odsłon: 124
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 1052
Prosta sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą, papryką i groszkiem w sosie majo...
Odsłon: 543
Kawałki fileta kurczaka zatopione w pysznym sosie serowym z dodatkiem groszku...
Odsłon: 10827
Zupa grzybowa z leśnych grzybów
Odsłon: 124
Składniki
Ryż ugotować. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić w kostkę. Cebulę usmażyć, dodać pokrojoną zieloną paprykę, pomidory, kukurydzę, dusić, posypać przyprawami. Z papryki odciąć górę, wydrążyć, nakładać na zmianę ryż i warzywa, polać częścią bulionu, resztę wlać na brytfankę, na której ułożone są papryki. Zakryć papryki odciętymi wierzchołkami. Wstawić do piekarnika na 40 minut. Pod koniec pieczenia można położyć na wierzch żółty ser.