Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11651
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8136
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11651
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8136
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Składniki
Z papryki wycinamy nasiona, zostawiając ściętą górną część. Cebulę sparzyć lub przesmażyć.
Mięso wymieszać z ugotowanym ryżem, cebulą i przyprawami.
Mięso powkładać do wydrylowanych wcześniej papryk. Paprykę układamy "kapeluszami" do góry.Wkładamy do naczynia żaroodpornego i polewamy sosem. Gotujemy ok 60 min. tak aby papryka była miękka i cała.
Podane składniki na sos zagotować i zalać nimi papryki