Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12583
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 974
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 827
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12583
Składniki
Z papryki wycinamy nasiona, zostawiając ściętą górną część. Cebulę sparzyć lub przesmażyć.
Mięso wymieszać z ugotowanym ryżem, cebulą i przyprawami.
Mięso powkładać do wydrylowanych wcześniej papryk. Paprykę układamy "kapeluszami" do góry.Wkładamy do naczynia żaroodpornego i polewamy sosem. Gotujemy ok 60 min. tak aby papryka była miękka i cała.
Podane składniki na sos zagotować i zalać nimi papryki