Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 114986
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7829
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2954
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1262
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1202
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 114986
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7829
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2954
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1262
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1202
Składniki
Z papryki wycinamy nasiona, zostawiając ściętą górną część. Cebulę sparzyć lub przesmażyć.
Mięso wymieszać z ugotowanym ryżem, cebulą i przyprawami.
Mięso powkładać do wydrylowanych wcześniej papryk. Paprykę układamy "kapeluszami" do góry.Wkładamy do naczynia żaroodpornego i polewamy sosem. Gotujemy ok 60 min. tak aby papryka była miękka i cała.
Podane składniki na sos zagotować i zalać nimi papryki