Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 69
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 85
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 69
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 85
Składniki
ryz gotujemy,jak ostygnie dodajemy do miesa i przyprawiamy sola i pieprzem,calosc mieszamy.Papryke myjemy i odcinamy kapelusz,usuwamy nasionka nastepnie faszerujemy paryke farszem.ukladamy papryke jedna obok drugiej a na wierzchu kladziemy po plasterku boczku.papryki zalewamy osolona woda i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem 45 min.dodajemy koncentrat pomidorowy.make smacznego!mieszamy z mala iloscia wody zimnej i wlewamy do sosu,mieszamy.