Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2623
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7574
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2623
Składniki
ryz gotujemy,jak ostygnie dodajemy do miesa i przyprawiamy sola i pieprzem,calosc mieszamy.Papryke myjemy i odcinamy kapelusz,usuwamy nasionka nastepnie faszerujemy paryke farszem.ukladamy papryke jedna obok drugiej a na wierzchu kladziemy po plasterku boczku.papryki zalewamy osolona woda i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem 45 min.dodajemy koncentrat pomidorowy.make smacznego!mieszamy z mala iloscia wody zimnej i wlewamy do sosu,mieszamy.