Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 579
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1348
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 579
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1348
Składniki
ryz gotujemy,jak ostygnie dodajemy do miesa i przyprawiamy sola i pieprzem,calosc mieszamy.Papryke myjemy i odcinamy kapelusz,usuwamy nasionka nastepnie faszerujemy paryke farszem.ukladamy papryke jedna obok drugiej a na wierzchu kladziemy po plasterku boczku.papryki zalewamy osolona woda i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem 45 min.dodajemy koncentrat pomidorowy.make smacznego!mieszamy z mala iloscia wody zimnej i wlewamy do sosu,mieszamy.