Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 55
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 101
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1521
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 426
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 55
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 101
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1521
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 426
Składniki
ryz gotujemy,jak ostygnie dodajemy do miesa i przyprawiamy sola i pieprzem,calosc mieszamy.Papryke myjemy i odcinamy kapelusz,usuwamy nasionka nastepnie faszerujemy paryke farszem.ukladamy papryke jedna obok drugiej a na wierzchu kladziemy po plasterku boczku.papryki zalewamy osolona woda i dusimy na wolnym ogniu pod przykryciem 45 min.dodajemy koncentrat pomidorowy.make smacznego!mieszamy z mala iloscia wody zimnej i wlewamy do sosu,mieszamy.