Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasta tarama w kanapkach"
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 251
Aromatyczne pierniki idealne dla alergików uczulonych na miód. Mięciutkie, pr...
Odsłon: 481
Pyszne, kolorowe ciasto, bardzo orzeźwiające z pysznym kremem na bazie popula...
Odsłon: 251
Aromatyczne pierniki idealne dla alergików uczulonych na miód. Mięciutkie, pr...
Odsłon: 481
Składniki
Tosty pozbaw skórek, pokrój na małe kawałki, zalej odrobiną ciepłego mleka i odstaw do namoczenia na kilka minut. Lekko osącz.
Do osączonych tostów dodaj przeciśnięty przez praskę lub obrany i posiekany czosnek oraz czerwony kawior. Całość zmiksuj na gładką pastę. Osobno wymieszaj oliwę z sokiem wyciśniętym z cytryny. Cały czas miksując, dodawaj do pasty. Dopraw do smaku solą.
Bułki przekrój na połówki. Umyj starannie kilka rzodkiewek, odetnij ogonki i korzonki. Rzodkiewki osusz, pokrój w plasterki. Kiełki opłucz i osusz na sicie. Bułki przekładaj pastą tarama oraz plasterkami rzodkiewek lub kiełkami.
czas ok. 15 min; porcja – 220 kcal, cena 1,60 złŹródło: Świat kobiety
Przepisy Dania główne
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Dania główne
Mini gołąbki z recyklingu
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Idealne risotto z łososiem. Jest bardzo kremowe a łosoś idealnie kremowy i ch...
Odsłon: 38
Klopsy z jajkiem
Przepis na klopsy z jajkiem jest na tyle prosty, że każdy może je przygotować...
Odsłon: 1225