Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta z aromatycznego awokado"
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 350
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 82
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1525
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 350
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 82
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1525
Składniki
Pomidor obierz ze skórki. Przekrój na pół, wydrąż nasiona, a miąższ drobno posiekaj. Z limonek wyciśnij sok (zostaw plasterek do dekoracji). Awokado przekrój wzdłuż na pół. Usuń pestkę, obierz ze skórki, a następnie pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z sokiem z limonki i rozgnieć widelcem.
Cebulę i oczyszczoną papryczkę chili drobno posiekaj. Wrzuć do miseczki razem z kminkiem i łyżką kolendry. Całość dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Pastą posmaruj ciemne pieczywo udekoruj plastrem świeżego ogórka i posyp resztą kolendry.Źródło: Na żywo