Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta z aromatycznego awokado"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8366
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1119
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11387
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 445
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8366
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1119
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11387
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 445
Składniki
Pomidor obierz ze skórki. Przekrój na pół, wydrąż nasiona, a miąższ drobno posiekaj. Z limonek wyciśnij sok (zostaw plasterek do dekoracji). Awokado przekrój wzdłuż na pół. Usuń pestkę, obierz ze skórki, a następnie pokrój w drobną kostkę. Wymieszaj z sokiem z limonki i rozgnieć widelcem.
Cebulę i oczyszczoną papryczkę chili drobno posiekaj. Wrzuć do miseczki razem z kminkiem i łyżką kolendry. Całość dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Pastą posmaruj ciemne pieczywo udekoruj plastrem świeżego ogórka i posyp resztą kolendry.Źródło: Na żywo