Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
paste z jaj można podać w połówkach skorupek po jajkach i na talerzu ozdobionym liściem sałaty. na wielkanoc, miseczki ze skorupek wypełnione pastą, ładnie prezentują się również w otoczeniu żułtych kurczaków i gałązek borówki. smacznego!!!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1869
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5687
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5663
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1869
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5687
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5663
Składniki
wlej do garnka zimną wode, a następnie ostrożnie włóż do niej jajka.wody powinno być tyle , by zakrywała jajka
ugotuj jajka na twardo (jajka powinny gotować się około 10 minut).
po ugotowaniu wystudź jajka
obierz jajka ze skorópek i przekrój je na pół.
włóż jajka do miski, dodaj masło, sól, pieprz i dokładnie rozdrobnij widelcem. masło powinno połączyć się z jajkami
jeżeli lubisz natke pietruszki lub szczypiorek, to możesz je drobno posiekać i dodać do pasty. smacznego!!!