Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
paste z jaj można podać w połówkach skorupek po jajkach i na talerzu ozdobionym liściem sałaty. na wielkanoc, miseczki ze skorupek wypełnione pastą, ładnie prezentują się również w otoczeniu żułtych kurczaków i gałązek borówki. smacznego!!!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 916
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1968
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 454
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 916
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1968
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 454
Składniki
wlej do garnka zimną wode, a następnie ostrożnie włóż do niej jajka.wody powinno być tyle , by zakrywała jajka
ugotuj jajka na twardo (jajka powinny gotować się około 10 minut).
po ugotowaniu wystudź jajka
obierz jajka ze skorópek i przekrój je na pół.
włóż jajka do miski, dodaj masło, sól, pieprz i dokładnie rozdrobnij widelcem. masło powinno połączyć się z jajkami
jeżeli lubisz natke pietruszki lub szczypiorek, to możesz je drobno posiekać i dodać do pasty. smacznego!!!