Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z zielonego groszku"
Niezapomniane połączenie z dzieciństwa czyli zielony słodki groszek z pyszną...
Odsłon: 3130
Pyszny dodatek obiadowy. Często pomijam mąkę i nie zagęszczam, wtedy jest ład...
Odsłon: 548
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 113
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 166
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 113
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 166
Składniki
Zielony groszek ugotuj w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odcedź i ostudź. Następnie kilka groszków odłóż do dekoracji, resztę przełóż do misy blendera. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawy oraz majonez. Całość dokładnie zmiksuj, jeśli trzeba ponownie dopraw. Podawaj ze świeżym pieczywem, dekorując odłożonym groszkiem.
Aby pasta miała ostrzejszy smak możesz dodać trochę papryczki chili.Źródło: Na żywo
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Dania główne
Wątróbka w sosie śmietanowym
Dania główne
Kotlety z cukinii
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Lato to czas przyrządzania potraw na świeżym powietrzu. Idealnie sprawdza się...
Odsłon: 38
Kurczak pieczony w majonezie
Chciałbym wam zaprezentować niecodzienny sposób na wykorzystanie majonezu. Pr...
Odsłon: 78