Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z zielonego groszku"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Zielony groszek ugotuj w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odcedź i ostudź. Następnie kilka groszków odłóż do dekoracji, resztę przełóż do misy blendera. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawy oraz majonez. Całość dokładnie zmiksuj, jeśli trzeba ponownie dopraw. Podawaj ze świeżym pieczywem, dekorując odłożonym groszkiem.
Aby pasta miała ostrzejszy smak możesz dodać trochę papryczki chili.Źródło: Na żywo