Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasta z zielonego groszku"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Zielony groszek ugotuj w lekko osolonej i osłodzonej wodzie. Odcedź i ostudź. Następnie kilka groszków odłóż do dekoracji, resztę przełóż do misy blendera. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, przyprawy oraz majonez. Całość dokładnie zmiksuj, jeśli trzeba ponownie dopraw. Podawaj ze świeżym pieczywem, dekorując odłożonym groszkiem.
Aby pasta miała ostrzejszy smak możesz dodać trochę papryczki chili.Źródło: Na żywo