Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Paszteciki do barszczu"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3006
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7818
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3006
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Kapustę zalać wodą, dodać kminek i gotować, aż zmięknie. Porządnie odcisnąć i pokroić. Cebulę i grzyby posiekać. Usmażyć na maśle na jasny brąz, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i papryką.
Ciasto podzielić na kwadraty o boku mniej więcej 10 cm. Na każdy nałożyć farsz i zwinąć fantazyjnie. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w temperaturze 180°C na złoty kolor.Źródło: Twoje Imperium