Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Paszteciki do barszczu"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7455
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2384
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7455
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2384
Składniki
Kapustę zalać wodą, dodać kminek i gotować, aż zmięknie. Porządnie odcisnąć i pokroić. Cebulę i grzyby posiekać. Usmażyć na maśle na jasny brąz, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i papryką.
Ciasto podzielić na kwadraty o boku mniej więcej 10 cm. Na każdy nałożyć farsz i zwinąć fantazyjnie. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w temperaturze 180°C na złoty kolor.Źródło: Twoje Imperium