Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Paszteciki do barszczu"
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22720
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15086
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45251
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22720
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15086
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45251
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Składniki
Kapustę zalać wodą, dodać kminek i gotować, aż zmięknie. Porządnie odcisnąć i pokroić. Cebulę i grzyby posiekać. Usmażyć na maśle na jasny brąz, wymieszać z kapustą, doprawić solą, pieprzem i papryką.
Ciasto podzielić na kwadraty o boku mniej więcej 10 cm. Na każdy nałożyć farsz i zwinąć fantazyjnie. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w temperaturze 180°C na złoty kolor.Źródło: Twoje Imperium