Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z figami"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 982
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 836
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12602
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 982
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 836
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12602
Składniki
Przyprawami obsyp opłukaną wątróbkę, oblej winem, odstaw na noc. Zmiksuj ją z boczkiem. Dodaj jajka, przyprawy, wyrób masę. Dodaj figi.
Masę włóż do posmarowanej olejem formy. Piecz 2 godziny w temperaturze 180°C.
CZAS: około 2,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień