Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity posiłek dla tych którzy uwielbiają makaron :)
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 362
Składniki
Ugotować makaron tak by był al dente. Na patelni przysmażyć posiekaną cebulkę i pokrojoną w paski szynkę. Diprawić przyprawami. Jak cebulka i szynka się przyrumienią dolać śmietanę. Do garnka wsypać makaron i wlać powstały sos z szynką, dokładnie wymieszać i gotować jeszcze przez około 2minuty. Na sam koniec dosypać koperku (nada aromat) i stertego sera. Ostatni raz wymieszać i danie gotowe do podania :) Smacznego !