Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DANIE PASUJE NA PRZEKĄSKĘ,PRZYSTAWKĘ, LUB DLA GOŚCI NA IMPREZKĘ!!!!!!!!!!!!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11819
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1291
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12467
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3394
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11819
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1291
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12467
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3394
Składniki
pieczarki umyć, ale nie obierać ze skorki( najlepsze są te bardziej rozłożone)kapelusze lekko posolić aby zmiękły, ogonki wyciąć ,pokroić w kostkę i usmażyć razem z cebulką, sól i pieprz do smaku .Do usmażonych ogonków pokroić w kosteczkę jaja ugotowane na twardo i natkę pietruszki,wszystko wymieszać, doprawić do smaku .Tak przygotowanym farszem nadziać wcześniej umyte pieczarki wyłożyć je na natłuszczoną blachę i piec w piekarniku ok 30 min.podawać gorące popijając np barszczykiem ::))