Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DANIE PASUJE NA PRZEKĄSKĘ,PRZYSTAWKĘ, LUB DLA GOŚCI NA IMPREZKĘ!!!!!!!!!!!!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4083
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416016
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2748
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4083
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416016
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2748
Składniki
pieczarki umyć, ale nie obierać ze skorki( najlepsze są te bardziej rozłożone)kapelusze lekko posolić aby zmiękły, ogonki wyciąć ,pokroić w kostkę i usmażyć razem z cebulką, sól i pieprz do smaku .Do usmażonych ogonków pokroić w kosteczkę jaja ugotowane na twardo i natkę pietruszki,wszystko wymieszać, doprawić do smaku .Tak przygotowanym farszem nadziać wcześniej umyte pieczarki wyłożyć je na natłuszczoną blachę i piec w piekarniku ok 30 min.podawać gorące popijając np barszczykiem ::))