Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DANIE PASUJE NA PRZEKĄSKĘ,PRZYSTAWKĘ, LUB DLA GOŚCI NA IMPREZKĘ!!!!!!!!!!!!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
pieczarki umyć, ale nie obierać ze skorki( najlepsze są te bardziej rozłożone)kapelusze lekko posolić aby zmiękły, ogonki wyciąć ,pokroić w kostkę i usmażyć razem z cebulką, sól i pieprz do smaku .Do usmażonych ogonków pokroić w kosteczkę jaja ugotowane na twardo i natkę pietruszki,wszystko wymieszać, doprawić do smaku .Tak przygotowanym farszem nadziać wcześniej umyte pieczarki wyłożyć je na natłuszczoną blachę i piec w piekarniku ok 30 min.podawać gorące popijając np barszczykiem ::))