Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DANIE PASUJE NA PRZEKĄSKĘ,PRZYSTAWKĘ, LUB DLA GOŚCI NA IMPREZKĘ!!!!!!!!!!!!
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 183
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 36
Dziś przedstawiam kolejny przepis prostej kuchni włoskiej (cucina povera), a...
Odsłon: 31
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 183
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 36
Dziś przedstawiam kolejny przepis prostej kuchni włoskiej (cucina povera), a...
Odsłon: 31
Składniki
pieczarki umyć, ale nie obierać ze skorki( najlepsze są te bardziej rozłożone)kapelusze lekko posolić aby zmiękły, ogonki wyciąć ,pokroić w kostkę i usmażyć razem z cebulką, sól i pieprz do smaku .Do usmażonych ogonków pokroić w kosteczkę jaja ugotowane na twardo i natkę pietruszki,wszystko wymieszać, doprawić do smaku .Tak przygotowanym farszem nadziać wcześniej umyte pieczarki wyłożyć je na natłuszczoną blachę i piec w piekarniku ok 30 min.podawać gorące popijając np barszczykiem ::))