Do góry

Dania główne Przepis na:

Pieczeń wołowa z warzywami

Pieczeń wołowa z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 8456

Dodano:

Odsłon: 22

Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń wołowa z warzywami"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso przypraw solą i pieprzem. Natrzyj olejem i odstaw na noc do lodówki.

  2. Następnie obsmaż wołowinę na rozgrzanym oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz mięso pod przykryciem ok. 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.

  3. Gotowe danie serwuj z warzywami ugotowanymi na parze.

  4. Czas: 60 min 1 porcja = 300 kcal

    Źródło: Kurier TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń