Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń wołowa z warzywami"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2995
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2995
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
Składniki
Mięso przypraw solą i pieprzem. Natrzyj olejem i odstaw na noc do lodówki.
Następnie obsmaż wołowinę na rozgrzanym oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz mięso pod przykryciem ok. 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.
Gotowe danie serwuj z warzywami ugotowanymi na parze.
Czas: 60 min 1 porcja = 300 kcalŹródło: Kurier TV