Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń wołowa z warzywami"
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12416
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 869
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12416
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 869
Składniki
Mięso przypraw solą i pieprzem. Natrzyj olejem i odstaw na noc do lodówki.
Następnie obsmaż wołowinę na rozgrzanym oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz mięso pod przykryciem ok. 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.
Gotowe danie serwuj z warzywami ugotowanymi na parze.
Czas: 60 min 1 porcja = 300 kcalŹródło: Kurier TV