Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń wołowa z warzywami"
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 847
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1464
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 847
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1464
Składniki
Mięso przypraw solą i pieprzem. Natrzyj olejem i odstaw na noc do lodówki.
Następnie obsmaż wołowinę na rozgrzanym oleju i przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz mięso pod przykryciem ok. 40 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C.
Gotowe danie serwuj z warzywami ugotowanymi na parze.
Czas: 60 min 1 porcja = 300 kcalŹródło: Kurier TV