Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale smkuje na gorąco jak i na zimno:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8615
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8615
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
Składniki
Paprykę i cebulę oczyścić, pokroić w kostke średniej wielkości,, podsmażyć na oliwie,ostudzić. W dużej misce wyrobic mase z miesa,jajek, ostudzonych warzyw,musztardy , bułki tartej, fety .Dopirawic solą ,pieprzem , papryką w proszku. Masę wylożyc do formy keksowej posmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą,Wierzch wyrównac łyżką, posarowac oliwą, udekorowac galązkami rozmarynu.Wstawic do piekarnika nagrzenego do 200 st i piec ok 50 min