Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomarańczy bardzo mi pasuje na zbliżające się święta,tym razem upiekłam je z ryba:) żeby było jeszcze pyszniej śliwka suszona myśle że pasują ziemniaczki o lekko ostrym smaku co razem tworzy niezła wyżerke
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35805
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35805
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1233
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
        
        
                Składniki
Układamy na naczyniu żaroodpornym pokrojoną w plastry pomarańczę, poczym rybę panga a na niej pokrojone śliwki
Mieszamy śmietanę z przyprawami ( na rybę sypiemy lekko pierz i sól żeby nie przesadzić) poczym wylewamy na rybę i odstawiamy do lodówki na około 3 do 4 godzin żeby ładnie przepachniało :)
Skrobiemy zimniaki i kroimy w kosteczki,przyprawiamy według uznania i mieszamy z oliwa i również ląduja w lodowce:)
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy smacznego:)