Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak pomarańczy bardzo mi pasuje na zbliżające się święta,tym razem upiekłam je z ryba:) żeby było jeszcze pyszniej śliwka suszona myśle że pasują ziemniaczki o lekko ostrym smaku co razem tworzy niezła wyżerke
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2162
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12319
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2162
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12319
Składniki
Układamy na naczyniu żaroodpornym pokrojoną w plastry pomarańczę, poczym rybę panga a na niej pokrojone śliwki
Mieszamy śmietanę z przyprawami ( na rybę sypiemy lekko pierz i sól żeby nie przesadzić) poczym wylewamy na rybę i odstawiamy do lodówki na około 3 do 4 godzin żeby ładnie przepachniało :)
Skrobiemy zimniaki i kroimy w kosteczki,przyprawiamy według uznania i mieszamy z oliwa i również ląduja w lodowce:)
Wstawiamy do piekarnika i pieczemy smacznego:)