Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pieczone przekładańce z ziemnaków"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3730
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3803
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 373
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 688
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3730
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3803
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 373
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 688
Składniki
Ziemniaki obierz i umyj. Na wszystkich co pół centymetra porób nacięcia do 3/4 głębokości ziemniaka.
Kiełbasę lub salami pokrój w plasterki, a następnie powkładaj je w kieszonki w ziemniakach. Posyp solą, pieprzem, ziołami i posmaruj tłuszczem.
Piecz ok. 45 min nakryte papierem do pieczenia w 180°C. Przed końcem pieczenia zdejmij papier, aby ziemniaki się zarumieniły. Podawaj ze świeżymi warzywami. Możesz przygotować do nich sos ze śmietany i czosnku.Źródło: Takie jest życie