Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste, szybkie i tanie :)
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 60
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 552
Aromatyczna herbata to najlepszy sposób na rozgrzanie się w chłodne dni. Przy...
Odsłon: 60
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 552
Składniki
Udka umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, posmarować z obydwóch stron majonezem, papryki wymieszać ze sobą i posypać z reszta przypraw. Udka ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia spryskanym olejem i polać bulionem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200C i piec aż mięsko będzie miękkie. Smacznego :))