Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja, inny smak zwykłych kartofli:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 324
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2554
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w talarki. Rozkładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy przyprawami (ilość wg uznania). Polewamy delikatnie oliwą z oliwek.
Pieczemy około godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni – górna i dolna grzałka.