Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 369
Dodano: 14.02.2013
Odsłon: 41125
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Ziemniaki obieramy, kroimy w talarki. Rozkładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy przyprawami (ilość wg uznania). Polewamy delikatnie oliwą z oliwek.
Pieczemy około godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni – górna i dolna grzałka.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Ania92 28 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
To niesamowite jak dodatek ziół może zmienić smak potrawy. Uwielbiam smak ziemniaków z ziołami, warto próbować :)3 Kto głosował? | Odpowiedz

KasiaAsia 21 lutego 2013Zgłoś do usunięcia
może kiedyś spróbuję bez kucharka:)8 Kto głosował? | Odpowiedz

Magda_lena 21 lutego 2013Zgłoś do usunięcia
takie pieczone ziemniaki rzeczywiście są smakowite.Kucharek/ wegeta... zupełnie niepotrzebne, bo nie dość że niezdrowe to jeszcze zabijają smak ziół... :)
6 Kto głosował? | Odpowiedz