Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja, inny smak zwykłych kartofli:)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1025
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1025
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 549
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w talarki. Rozkładamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy przyprawami (ilość wg uznania). Polewamy delikatnie oliwą z oliwek.
Pieczemy około godziny w piekarniku nagrzanym do 200 stopni – górna i dolna grzałka.