Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tania przekąska
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
PIekarnik nagrzac do 200st.Ziemniaki dokładnie umyc nakłuc widelcem i pojedynczo zawinąc w folie.Piec na ruszcie 50 min,po czym wyjąc i odstawi do ostygnięcia.Kurczaka oczyscic,mięso pokroic w drobną kostkę.Ziemniaki przekroic na pół i wydrążyc pozostawiając brzegi ok.1cm.100g kwaśnej śmietany wymieszac z majonezem musztardą i koncentratem pomidorowym.Dodac mieso z kurczaka,polowe miążu z ziemniakow i ser.Polowki ziemniakow napelnic nadzieniem ,ylozyc na blasze wylozona folia i piec 25min w goracym piekarniku.Pomidory z puszki wymieszac z chili oraz oliwą i przyprawic solą.Natke koledry grubo posiekac Każdą polówkę przybrac resztą śmietany,sosem pomidorowym i kolędrą.