Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8510
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2987
Polecam.
Odsłon: 1752
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
Ziemniaki wyszorowac,przekroic wzdłuż na połowy,następnie wydrążyc łyżzeczką pozostawiając brzeg grubosci 1cm.Wydrążony miąż posiekac.Szynkę i ser pokroic drobno w kostke.Dymkę obrac.Cebulki posiekac,a szczypiorek pokroic.Pomidora sparzyc i obrac ze skórki.Gniazda wycisnąc i pokroic w kostkę.PIekarnik rozgrzac do 180st.POsiekane ziemniaki i cebulkę podsmażyc na patelni.Wymieszac z innymi składnikami farszu i przyprawic do smaku.Ziemniaki ułożyc na natłuszczoną blachę i wypełnic farszem.PIec 50 min az beda miekkie.Jogurt wymieszac z wycisnietym sokiem i pokrojonym szczypiorkiem,przyprawic .Gotowe ziemniaki polac sosem