Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ziemniaki wyszorowac,przekroic wzdłuż na połowy,następnie wydrążyc łyżzeczką pozostawiając brzeg grubosci 1cm.Wydrążony miąż posiekac.Szynkę i ser pokroic drobno w kostke.Dymkę obrac.Cebulki posiekac,a szczypiorek pokroic.Pomidora sparzyc i obrac ze skórki.Gniazda wycisnąc i pokroic w kostkę.PIekarnik rozgrzac do 180st.POsiekane ziemniaki i cebulkę podsmażyc na patelni.Wymieszac z innymi składnikami farszu i przyprawic do smaku.Ziemniaki ułożyc na natłuszczoną blachę i wypełnic farszem.PIec 50 min az beda miekkie.Jogurt wymieszac z wycisnietym sokiem i pokrojonym szczypiorkiem,przyprawic .Gotowe ziemniaki polac sosem