Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie miałam pomysłu na obiad, przy którym nie trzeba by było się narobić :) kupiłam udziec z indyka, pieczarki i udało mi się stworzyć całkiem dobre danie :)
mięso pokroić w paski, niewielkie kawałki
przyprawić obficie przyprawą do indyka (ja daję całe opakowanie)
cebulę pokroić w grube półplastry
pieczarki pokroić w ćwiartki, przyprawić sporą ilością pieprzu
w rękawie do pieczenia układamy:
- mięso
- cebula
-pieczarki
zawiązujemy dokładnie rękaw i przekładamy na blaszkę do pieczenia
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 160-170 stopni i pieczemy ok. 1,5 godziny.
Po upieczeniu powstaje bardzo dużo sosu, ja przelewam to do garnka razem z pieczarkami, cebulą i mięsem które zostanie i na drugi dzień mam al'gulasz :)
Pyszny, aromatyczny, marynowany udziec z indyka w sosie z szalotek, polecam:)
Odsłon: 7752
Miękkie i soczyste mięso z chrupiącą skórką. Udziec upieczony z mango i anana...
Odsłon: 11059
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 94
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 9
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 33
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1767
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 94
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 9
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 33
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1767
Składniki
mięso pokroić w paski, niewielkie kawałki przyprawić obficie przyprawą do indyka (ja daję całe opakowanie)
cebulę pokroić w grube półplastry
pieczarki pokroić w ćwiartki, przyprawić sporą ilością pieprzu
w rękawie do pieczenia układamy: - mięso - cebula -pieczarki zawiązujemy dokładnie rękaw i przekładamy na blaszkę do pieczenia
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 160-170 stopni i pieczemy ok. 1,5 godziny. Po upieczeniu powstaje bardzo dużo sosu, ja przelewam to do garnka razem z pieczarkami, cebulą i mięsem które zostanie i na drugi dzień mam al'gulasz :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Szybkie ciasto na pizzę
Dania główne
Danie dnia
Dania główne
Roladki z papryką
Dania główne
Kotlety schabowe zapiekane z pieczarkami i serem
Szybkie ciasto na pizzę
Pizza to danie, które można przygotować na wiele różnych sposobów - na cienki...
Odsłon: 69
Danie dnia
Nie masz pomysłu na obiad, oto przepis dla Ciebie. Szybkie proste przygotowan...
Odsłon: 251