Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony udziec z indyka"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1829
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
Z mięsa odkrój tłuste kawałki i ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Oczyszczone mięso oprósz solą i pieprzem, skrop octem balsamicznym, posmaruj musztardą i połóż na odkrojone kawałki. Piecz ok. godziny w temperaturze 160°C. Podawaj z zagęszczonym sosem pieczeniowym.Źródło: Na żywo