Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony udziec z indyka"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8654
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8654
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Składniki
Z mięsa odkrój tłuste kawałki i ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Oczyszczone mięso oprósz solą i pieprzem, skrop octem balsamicznym, posmaruj musztardą i połóż na odkrojone kawałki. Piecz ok. godziny w temperaturze 160°C. Podawaj z zagęszczonym sosem pieczeniowym.Źródło: Na żywo