Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony udziec z indyka"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 817
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 817
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Z mięsa odkrój tłuste kawałki i ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Oczyszczone mięso oprósz solą i pieprzem, skrop octem balsamicznym, posmaruj musztardą i połóż na odkrojone kawałki. Piecz ok. godziny w temperaturze 160°C. Podawaj z zagęszczonym sosem pieczeniowym.Źródło: Na żywo