Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczony udziec z indyka"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14371
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1671
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16450
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6611
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14371
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1671
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16450
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6611
Składniki
Z mięsa odkrój tłuste kawałki i ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Oczyszczone mięso oprósz solą i pieprzem, skrop octem balsamicznym, posmaruj musztardą i połóż na odkrojone kawałki. Piecz ok. godziny w temperaturze 160°C. Podawaj z zagęszczonym sosem pieczeniowym.Źródło: Na żywo