Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pierogi z kapustą i mięsem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1516
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1262
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1127
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1516
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1262
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1127
Składniki
Do mąki wbij jajko, dodaj 1/2 szklanki wody i trochę soli. Zagnieć gładkie, elastyczne ciasto. Mięso zmiel w maszynce do mielenia mięsa. Kapustę odciśnij i posiekaj, zalej wodą, wsyp przyprawy. Następnie gotuj do miękkości.
Cebule podsmaż na oleju i dodaj kapustę. Przypraw i dołóż zmielone mięso. Ciasto rozwałkuj, wykrój kółka, wypełnij farszem i zlep. Gotuj we wrzątku, aż wypłyną na powierzchnię. Pierogi podaj posypane boczkiem.Źródło: Na żywo