Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31046
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3690
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5900
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i dodać do ciepłego oleju na patelnie-dusić do miękkości. Następnie dodać wyczyszczone i opłukane kurki . Doprawić do smaku. Dusić ok. 15 min.
Zrobić ciasto na pierogi (każdy ma swój przepis więc nie pisałam swojego) i lepić pierogi. Ugotować w wodzie . Podawać polane cebulką z tłuszczem. Smacznego.