Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 98
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 230
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 98
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 130
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 230
Składniki
Z mąki, jajka i wody zagniatamy ciasto. Dajemy soli do smaku. Ze zmielonego mięsa z kurczaka oraz ugotowanej i pokrojonej kapusty robimy farsz. Doprawiamy solą i pieprzem oraz dodajemy podsmażoną cebulkę. Wszystko dobrze mieszamy. Ciasto wałkujemy i wykrawamy szklanką placki a następnie nakładamy farsz i kleimy. Końcówki przygniatam widelcem wtedy pierogi się nie rozwalają. Polecam szklaneczkę czystego czerwonego barszczu. Ach pycha. Smacznego.