Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8443
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 523
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni i doprawiamy solą i pieprzem.Jak już się usmaży dodajemy do niego sos pomidorowy. W naczyniu żaroodpornym układamy pierożki i zalewamy masą pomidorowo-mięsną.Na wierzchu posypujemy startym żółtym serem,a następnie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Smacznego!!