Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 197
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 34
...ale pyszny.
Odsłon: 90
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 197
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 34
...ale pyszny.
Odsłon: 90
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni i doprawiamy solą i pieprzem.Jak już się usmaży dodajemy do niego sos pomidorowy. W naczyniu żaroodpornym układamy pierożki i zalewamy masą pomidorowo-mięsną.Na wierzchu posypujemy startym żółtym serem,a następnie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Smacznego!!