Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1434
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni i doprawiamy solą i pieprzem.Jak już się usmaży dodajemy do niego sos pomidorowy. W naczyniu żaroodpornym układamy pierożki i zalewamy masą pomidorowo-mięsną.Na wierzchu posypujemy startym żółtym serem,a następnie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Smacznego!!