Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na kolacje we dwoje :)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Składniki
Pieczarki pokroić i razem z drobno posiekaną cebulą wrzucić na patelnię z odrobina oleju. Podsmażyć i doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem. W tym czasie w piersiach zrobić kieszonki wzdłuż mięsa (dosyć głębokie) i napełnić usmażonymi pieczarkami, spiąć wykałaczkami aby pieczarki nie wypadły podczas smażenia. Opanierować i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Z pozostałych na patelni pieczarek zrobić sos pieczarkowy (dodać z torebki). Usmażone piersi ułożyć na talerzach i polać sosem pieczarkowym. Ja podaję z ryżem i świeżą sałatką z kapusty pekińskiej.