Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne na kolacje we dwoje :)
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3947
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19948
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3064
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4300
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3947
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19948
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3064
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4300
Składniki
Pieczarki pokroić i razem z drobno posiekaną cebulą wrzucić na patelnię z odrobina oleju. Podsmażyć i doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem. W tym czasie w piersiach zrobić kieszonki wzdłuż mięsa (dosyć głębokie) i napełnić usmażonymi pieczarkami, spiąć wykałaczkami aby pieczarki nie wypadły podczas smażenia. Opanierować i smażyć na wolnym ogniu z dwóch stron. Z pozostałych na patelni pieczarek zrobić sos pieczarkowy (dodać z torebki). Usmażone piersi ułożyć na talerzach i polać sosem pieczarkowym. Ja podaję z ryżem i świeżą sałatką z kapusty pekińskiej.