Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta propozycja to idealny pomysł na wyjątkowy obiad, np z okazji walentynek. Sycące i smaczne.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12739
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12739
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Składniki
Piersi z kurczaka myję i osuszam.Obtaczam w przyprawach i odstawiam na chwilę na bok.
Na patelni rozgrzewam troszkę oleju, daję garść szpinaku. Kiedy zmniejszy swoją objętość dodaję ricottę, pietruszkę, łyżeczkę majonezu, czosnek oraz garść sera żółtego (nie jest konieczny).Doprawiam solą i pieprzem. Kiedy wszystko się podsmaży, przecinam piersi tak, żeby utworzyła się kieszonka. Wkładam do kieszonek farsz z patelni. Zawijam piersi w plastry boczku.Wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 25 minut. Smacznego!