Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie danie obiadowe dla dbających o linię
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1852
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1601
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2111
Składniki
Na patelnię wkładamy masło i zamrożony szpinak. Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki ,przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Piersi z kurczaka przyprawiamy , nacinamy w poprzek w kilku miejscach i wkładamy w nacięcia szpinak oraz pokrojoną w plasterki fetę.
naczynie żaroodporne smarujemy oliwą , wkładamy piersi i pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temp.180 stopni. Podajemy z gotowanym na parze brokułem . Smacznego :)