Do góry

Dania główne Przepis na:

Pierś z kurczaka ze szpinakiem i fetą

Pierś z kurczaka ze szpinakiem i fetą

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 8

Dodano:

Odsłon: 3398

Proste ,szybkie danie obiadowe dla dbających o linię

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na patelnię wkładamy masło i zamrożony szpinak.
    Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki ,przyprawiamy solą i pieprzem.
    Smażymy.

  2. Piersi z kurczaka przyprawiamy , nacinamy w poprzek w kilku miejscach i wkładamy w nacięcia szpinak oraz pokrojoną w plasterki fetę.

  3. naczynie żaroodporne smarujemy oliwą , wkładamy piersi i pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temp.180 stopni.
    Podajemy z gotowanym na parze brokułem .
    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń