Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie danie obiadowe dla dbających o linię
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15389
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5975
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9120
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17692
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1797
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15389
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5975
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9120
Składniki
Na patelnię wkładamy masło i zamrożony szpinak. Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki ,przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Piersi z kurczaka przyprawiamy , nacinamy w poprzek w kilku miejscach i wkładamy w nacięcia szpinak oraz pokrojoną w plasterki fetę.
naczynie żaroodporne smarujemy oliwą , wkładamy piersi i pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temp.180 stopni. Podajemy z gotowanym na parze brokułem . Smacznego :)