Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie danie obiadowe dla dbających o linię
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1161
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13198
Składniki
Na patelnię wkładamy masło i zamrożony szpinak. Dodajemy czosnek pokrojony w plasterki ,przyprawiamy solą i pieprzem. Smażymy.
Piersi z kurczaka przyprawiamy , nacinamy w poprzek w kilku miejscach i wkładamy w nacięcia szpinak oraz pokrojoną w plasterki fetę.
naczynie żaroodporne smarujemy oliwą , wkładamy piersi i pieczemy w piekarniku ok.30 minut w temp.180 stopni. Podajemy z gotowanym na parze brokułem . Smacznego :)