Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego niż zwykłe kotlety
Smakowite i soczyste mięso na niedzielny obiad z rodziną.
Odsłon: 5992
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 84
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 84
Składniki
pierś kurczaka rozkroić na 4 części i usunąć wewnętrzne tzw polędwiczki. Rozbić tłuczkiem piersi, posypać sola pieprzem i wewnątrz oregano. Gruszkę obieramy i oczyszczamy gniazda nasienne. Kroimy na ćwiartki, ser Lazur kroimy na paseczki. Na kotleta układamy gruszkę i pasek sera i zawijamy ciasno. Panierujemy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor. Podajemy z ryżem lub ziemniakami oraz surówkami. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Tanioszki
Dania główne
Kluski tarte
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Tanioszki
Tanie potrawy wcale nie muszą być mdłe i pozbawione smaku. Tanioszki zawładną...
Odsłon: 1379
Kluski tarte
Kluski tarte powstają ze startych na tarce surowych ziemniaków. Po ugotowaniu...
Odsłon: 230