Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego niż zwykłe kotlety
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 347
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 320
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 347
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 320
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 141
Składniki
pierś kurczaka rozkroić na 4 części i usunąć wewnętrzne tzw polędwiczki. Rozbić tłuczkiem piersi, posypać sola pieprzem i wewnątrz oregano. Gruszkę obieramy i oczyszczamy gniazda nasienne. Kroimy na ćwiartki, ser Lazur kroimy na paseczki. Na kotleta układamy gruszkę i pasek sera i zawijamy ciasno. Panierujemy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor. Podajemy z ryżem lub ziemniakami oraz surówkami. Smacznego.