Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA POTRAWA WARTA SPROBOWANIA...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4726
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Składniki
MIESO POKROIC NA KAWALKI, CEBULE W KOSTKE,ZESZKLIC NA OLEJU, DODAC MIECO I PRZESMAZYC. PAPRYKE POKROIC W KOSTKE, DODAC DO MIESA I CHWILKE PODSMAZYC. RYZ OPLUKAC OSACZYC, WSYPAC DO GARNKA Z MIESEMI WARZYWAMI CHWILE PRZESMAZYC POMIDORY UMYC POKROIC NA KAWALKI. KOSTKE ROSOLOWA ROZPUSCIC W 1L GORACEJ WODY, ZALAC RYZ,ZAGOTOWAC, PRZYPRAWIC GOTOWAC AZ RYZ BEDZIE MIEKI I WCHLONIE WODE DODAC POMIDORY I OREGANO, ZAMIESZAC, GOTOWAC 5-10 MINUT NA MALYM OGNIU, TAK ABY POMIDORY CZESCIOWO SIE ROZGOTOWALY .... SMACZNEGO.