Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
piure jak piure ale można zmienić smak
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3449
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8003
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3449
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Ugotować ziemniaki,z selerem.Mleko zagotować z czosnkiem dodać masło(czosne zgnieść i dodać do ziemniaków).Ziemniaki ugnieś i dodawać po trochu mleko do uzyskania gladkiej masy.
Warzywa można odrazu zgotować w mleku.Zamiast selera używałam też marchewki,kalafiora,pietruszki,groszku zielonego,brokula a nawet buraki.Ładnie to wygląda na talerzu.
Jak zostanie wam piure można zrobić placuszki -dodać jajko,mąke wymieszać uformować placki i usmażyć.