Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i co wazne domowej roboty.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13228
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7425
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4869
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13228
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5787
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7425
Składniki
zagnieć ciasto i odstaw w ciepłe miejsce do wyrośnięcia a w tym czasie zabierz sie za przygotowanie farszu
pokrój składniki (oprócz sera) i podsmaz na oliwie, przyprawiajac sola i pieprzem. pod koniec dodaj ketchup
ciasto uformuj w ksztalcie okraglego placka i posmaruj ketchupem.
wyloz farsz i posyp startym na grubych oczkach serem oraz majerankiem i oregano.
piecz ok. 25 minut SMACZNEGO