Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15183
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4238
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1738
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15183
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4238
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8948
Składniki
Mieso umyc,pokroic w kostke ,posolic i usmazyc na oleju .Gdy bedzie miekkie podlac rosolkiem i dodac przyprawy ,musztarde i koncentrat-powinien powstac gesty sos.Marchew,pietruszke i papryke drobno pokroic i ugotowac.Gdy warzywa beda juz miekkie odlac czesc wody ,przelozyc wszystko do brytfanki i dodac mieso.Pieczarki pokroic w plastry ,dodac przyprawy i podsmazyc .Farsz powinnien byc gesty.Jezeli jest rzadki to nalezy dodac nieco maki rozrobionej z bulionem .Usmazyc grube o wielkosci sredniej patelni placki ziemniaczane .Na gotowy placek nakladac farsz.