Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 284
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1002
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 285
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1402
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 284
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1002
Składniki
Mieso umyc,pokroic w kostke ,posolic i usmazyc na oleju .Gdy bedzie miekkie podlac rosolkiem i dodac przyprawy ,musztarde i koncentrat-powinien powstac gesty sos.Marchew,pietruszke i papryke drobno pokroic i ugotowac.Gdy warzywa beda juz miekkie odlac czesc wody ,przelozyc wszystko do brytfanki i dodac mieso.Pieczarki pokroic w plastry ,dodac przyprawy i podsmazyc .Farsz powinnien byc gesty.Jezeli jest rzadki to nalezy dodac nieco maki rozrobionej z bulionem .Usmazyc grube o wielkosci sredniej patelni placki ziemniaczane .Na gotowy placek nakladac farsz.