Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3411
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7993
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 344
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3411
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 620
Składniki
Mieso umyc,pokroic w kostke ,posolic i usmazyc na oleju .Gdy bedzie miekkie podlac rosolkiem i dodac przyprawy ,musztarde i koncentrat-powinien powstac gesty sos.Marchew,pietruszke i papryke drobno pokroic i ugotowac.Gdy warzywa beda juz miekkie odlac czesc wody ,przelozyc wszystko do brytfanki i dodac mieso.Pieczarki pokroic w plastry ,dodac przyprawy i podsmazyc .Farsz powinnien byc gesty.Jezeli jest rzadki to nalezy dodac nieco maki rozrobionej z bulionem .Usmazyc grube o wielkosci sredniej patelni placki ziemniaczane .Na gotowy placek nakladac farsz.