Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO PYSZNE I LATWE W PRZYGOTOWANIU
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
CEBULE POKROIC W KOSTKE I ZESZKLIC NA MARGARYNIE.GRZYBY POKROIC NA KAWALKI I DODAC DO CEBULI,DUSIC DO MIEKOSCI.SZOSNEK ZMIAZDZYC LUB DROBNO POKROIC DODAC DO CEBULI I GRZYBOW DODAC TEZ MAJERANEK-OSTUDZIC.ZIEMNIAKI OBRAC I ZETRZEC NA TARCE Z MALYMI OTWORAMI,DODAC GRZYBY,CEBULE MAKE,JAJKA SOL,PIEPRZ I PIEC NA ZLOTY KOLOR JAK ZWYKLE PLACKI ZIEMNIACZANE.SMACZNEGO