Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO PYSZNE I LATWE W PRZYGOTOWANIU
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4792
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4792
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1344
Składniki
CEBULE POKROIC W KOSTKE I ZESZKLIC NA MARGARYNIE.GRZYBY POKROIC NA KAWALKI I DODAC DO CEBULI,DUSIC DO MIEKOSCI.SZOSNEK ZMIAZDZYC LUB DROBNO POKROIC DODAC DO CEBULI I GRZYBOW DODAC TEZ MAJERANEK-OSTUDZIC.ZIEMNIAKI OBRAC I ZETRZEC NA TARCE Z MALYMI OTWORAMI,DODAC GRZYBY,CEBULE MAKE,JAJKA SOL,PIEPRZ I PIEC NA ZLOTY KOLOR JAK ZWYKLE PLACKI ZIEMNIACZANE.SMACZNEGO