Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, a przede wszystkim samo zdrowie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Brokuła pokroić, rozdrobnić na miazgę, kapustę posiekać drobno posolić wygniatać, odstawić na jakiś czas. Można odlać zbierający się w kapuście płyn lub nie, ale wówczas zwiększyć ilość mąki, połączyć z rozdrobnionym brokułem, dodać jajka, przyprawy i mąki do uzyskania odpowiedniej konsystencji - jak na placki ziemniaczane. Smażyć na tłuszczu, najlepsze na smalcu