Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakują z młodych ziemniaków, ale i z tych starszych też nie są złe.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8515
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2988
Polecam.
Odsłon: 1759
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Ziemniaki obrać i zetrzeć na grubej tarce, cebulę i żółty ser również ścieramy na grubej tarce. Do tych składników dodajemy mąkę, jajka. Przyprawiamy vegetą i pieprzem wg uznania. Moim domownikom smakują bardziej pikantne. Kładziemy małymi porcjami na rozgrzany olej. Podajemy z gęstą śmietaną.