Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Składniki
Kapustę kiszoną posiekaj i odciśnij.
Ziemniaki i cebulę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, dopraw solą, odstaw na kwadrans, by warzywa puściły sok i odciśnij. Połącz z roztrzepanymi jajkami, mąką i przyprawami.
Wymieszaj całość z kapustą, po czym usmaż placki na złoto na rozgrzanym oleju.Źródło: Kurier TV