Do góry

Dania główne Przepis na:

Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą

Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą

Autor:

Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 8456

Dodano:

Odsłon: 1

Smaczny pomysł na "Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę kiszoną posiekaj i odciśnij.

  2. Ziemniaki i cebulę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, dopraw solą, odstaw na kwadrans, by warzywa puściły sok i odciśnij. Połącz z roztrzepanymi jajkami, mąką i przyprawami.

  3. Wymieszaj całość z kapustą, po czym usmaż placki na złoto na rozgrzanym oleju.

    Źródło: Kurier TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń